Ceban acuză PAS de „justiție politică“: Mâine dimineața persoanele mele apropiate, inclusiv părinții, trebuie să aștepte show cu mascați
Full Article 3 minutes read

Ceban acuză PAS de „justiție politică“: Mâine dimineața persoanele mele apropiate, inclusiv părinții, trebuie să aștepte show cu mascați

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, susține că are informații potrivit cărora, pe 26 aprilie, vor avea loc percheziții la persoane apropiate lui, inclusiv la părinții săi. Edilul a declarat că în spatele acestor acțiuni ar sta Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

„Am fost anunțat recent, acum câteva clipe, că mâine de dimineață, la zece adrese a persoanelor apropiate mie, inclusiv la părinții mei, toți acești 10 trebuie să aștepte show cu mascați. Show care este organizat în stitul clasic pe care l-am văzut în ultimii 2 ani de pseudo, după părerea mea, guvernare. Au ales să facă un dosar penal, din sursele care le cred, mamei mele. Un dosar legat așa cu ață albă de un fel de trafic de influență”, a declarat primarul.

Ion Ceban a declarat că finalmente ținta acestor acțiuni nu ar fi familia sa, ci el însuși.

„În instanță finală, ținta nu sunt nici ei, nici cei apropiați din jurul meu, ținta finală sunt eu. Ei au cu orice preț nevoie de a pune, măcar pe o instituție pe care nu o controlează, mâna. Și nu pentru a construi pentru că tot de ce s-au atins până acum a fost, într-un fel sau altul, distrus și nu am văzut plusuri nicăieri”, a spus acesta.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a PAS, Adriana Vlas, a infirmat acuzațiile lui Ion Ceban.

„Curatorii de la Kremlin ai lui Ceban îi dau tot felul de idei năstrușnice despre cum să atragă atenția asupra lui și să se victimizeze. PAS nu s-a implicat și nu se va implica în actul de justiție”, a declarat aceasta.

***

Amintim că, pe 25 aprilie, Ion Ceban a declarat familia sa ar fi fost ținta unor hackeri. Acesta a acuzat PAS că ar fi încercat de mai multe ori accesarea datelor lui cu caracter personal.

Contactat de NM, comunicatorul fracțiunii PAS din cadrul CMC, Sergiu Bejenari, a negat informația.

„Ne-am obișnuit deja că Ion Ceban diseminează minciuni, iar când uită de unde a început minciuna, el se victimizează. Se vrea luat în seamă. Ion Ceban ar fi bine să aibă grijă de problemele orașului, că dacă mai plouă câteva zile, se va spăla tot pavajul și nu va avea ce fotografia pentru rețelele de socializare”, a zis Sergiu Bejenari.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: