VIDEO Chișinău: un fost sportiv, deranjat de prezența unui câine în scara unui bloc. A scos pistolul 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Chișinău: un fost sportiv, deranjat de prezența unui câine în scara unui bloc. A scos pistolul 

Un fost sportiv, condamnat anterior pentru omor, a fost reținut pentru 72 de ore după ce a vrut să tragă într-un tânăr care își plimba câinele. Polițiștii de la Botanica au fost informați de o tânără, puțin după miezul nopții trecute, despre conflictul din scara unui bloc de pe str. Trandafirilor din capitală.

În scara blocului era un grup din 5 persoane, cu vârstele cuprinse între 23 și 50 de ani, unul dintre ei având câinele cu el, pe care l-a scos la plimbare. 

Între timp pe alături treceau doi bărbați. Unul dintre ei, cu vârsta de 55 de ani, s-a arătat deranjat de prezența câinelui de rasă și, după un schimb de replici, a scos arma din geantă și a îndreptat-o spre persoana cu câinele.

Polițiștii au intervenit în momentul în care cei doi s-au încăierat.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul cu arma este un fost sportiv, condamnat anterior pentru omor. Acesta nu este posesor de armă, pistolul de model CZ-100, calibrul 9×19 mm, încărcat cu 13 cartușe, aparținând soției acestuia, locul aflării femeii nefiind cunoscut deocamdată.

Atât bărbatul, cât și cealaltă persoană care era împreună cu el au fost reținuți pentru 72 de ore. Pedeapsa pentru această infracțiune este de la 3 la 7 ani privațiune de libertate.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: