VIDEO Copil electrocutat mortal în parc, medici bătuți de pacienți, lider al „maniacilor-ucigași” reținut la Chișinău / Săptămâna 112
Full Article 2 minutes read

VIDEO Copil electrocutat mortal în parc, medici bătuți de pacienți, lider al „maniacilor-ucigași” reținut la Chișinău / Săptămâna 112

Rubrica săptămânală „Săptămâna 112” revine pe NewsMaker. În această ediție:

🔴 Тragedie într-un parc din sectorul Botanica al capitalei. Un copil a murit, iar altul se află în stare gravă în reanimare, după ce au fost electrocutați. Totul s-a întâmplat în seara de 18 iulie, când un băiat de șase ani și o fată în vârstă de 11 ani se jucau în parcul din strada Sarmizegetusa. La un moment dat, au atins niște fire electrice, ceea ce a provocat un scurtcircuit. Purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, a precizat pentru NewsMaker că fata nu a putut fi salvată.

🔴 Caz tragic în nordul țării. O tânără de 21 de ani și un bărbat de 38 de ani au murit într-un accident rutier produs în satul Frasin, raionul Dondușeni, în seara de 18 iulie. Motocicleta cu care se deplasau cei doi s-a ciocnit de un tractor. În urma impactului, atât cel care se afla la ghidon, cât și pasagera sa, au murit pe loc. Poliția a comunicat pentru NewsMaker că victimele erau fără cască de protecție și echipament corespunzător. Tractoristul a fost testat alcoolscopic, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool.

🔴 Un criminal deosebit de periculos, lider al unei grupări extremiste, care planifica să ucidă copii evrei în orașul american New York, a fost arestat la Chișinău. S-a întâmplat la începutul lunii iulie. Poliția capitalei a comunicat, pentru NewsMaker, că tânărul de 20 de ani, originar din Georgia, se află în custodia oamenilor legii și urmează a fi extrădat Statelor Unite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: