VIDEO Cum a rămas Piața Marii Adunări Naționale după retragerea tractoarelor. Slusari: „Nu-i frumos, ne lămurim”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Cum a rămas Piața Marii Adunări Naționale după retragerea tractoarelor. Slusari: „Nu-i frumos, ne lămurim”

Producătorii agricoli din cadrul Asociației „Forța Fermierilor” și-au încheiat acțiunile de protest și au părăsit Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), însă au lăsat locația în dezordine totală. Imagini video, care surprind starea în care se afla PMAN în seara zilei de 27 iunie, au fost expediate în adresa redacției NM de către un cititor. În înregistrarea video a apărut și directorul executiv al Asociației Alexandr Slusari care a recunoscut că gestul fermierilor nu este frumos și că va lua măsuri.

Cititorul NM a înregistrat un videoclip în PMAN, acolo unde au protestat fermierii, în care se pot observa cutii, un pahar de unică folosință, urme de motorină și mucuri de țigară împrăștiate peste tot.

„Iaca asta o fost agricultorii noștri care au făcut grevă. Iaca ce rahat au lăsat după dânșii în Piața Marii Adunări Naționale. (…) Uitați-vă ce murdărie și mizerie”, spune bărbatul în timp ce filmează și arată dezordinea din PMAN.

Cititorul NM l-a suprins și pe directorul executiv al Asociației „Forța Fermierilor” Alexandr Slusari, căruia i-a cerut un comentariu în privința dezordinii din PMAN.

„Nu-i frumos, acuș noi ne lămurim”, a fost reacția lui Slusari.

La observația că tot teritoriul PMAN se află într-o stare deplorabilă, Slusari a negat acest fapt. „Ei, chiar toată Piața”, a spus acesta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: