VIDEO Cum ești furat la bezinărie. Percheziții la patru stații PECO din Moldova
Full Article 1 minutes read

VIDEO Cum ești furat la bezinărie. Percheziții la patru stații PECO din Moldova

Oamenii legii din Republica Moldova au deconspirat activitatea unei scheme infracționale la mai multe stații PECO din nordul țării, îndreptată spre înșelarea clienților.

S-a stabilit că responsabilii de la stațiile PECO au instalat, la pompele de alimentare cu carburanți, dispozitive tehnice special adaptate.

Cele din urmă, potrivit oamenilor legii, odată puse în funcțiune livrează cantități reduse de combustibil, iar surplusul de carburanți este comercializat clienților fără a fi emise bonuri fiscale de către aparatul de casă și control, prejudiciind astfel interesele statului și ale clienților în proporții deosebit de mari.

Pe 17 martie, Poliția a efectuat percheziții la patru stații PECO, precum și la domiciliile, oficiile și autoturismele persoanelor bănuite.

„Au fost depistate și ridicate dispozitive tehnice din speță, telefoane mobile, HDD, registre cu înscrisuri de ciornă, acte contabile, combustibil în volum de 2500 de litri fără acte de proveniență, mijloace financiare fără proveniență justificată etc.”, comunică polițiștii.

Se menționează că investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: