(VIDEO) Detalii despre avionul ucrainean care s-a prăbușit în Rusia. Primele imagini cu pilotul
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Detalii despre avionul ucrainean care s-a prăbușit în Rusia. Primele imagini cu pilotul

Un avion ucrainean s-a prăbușit, în seara de 5 aprilie, în Briansk, regiune frontalieră dintre Rusia și Ucraina. Pilotul aeronavei a supraviețuit, însă a fost reținut de forțele ruse. Informația a fost relatată de Radio Svoboda, cu referire la serviciul de frontieră al FSB.

Potrivit informațiilor, avionul s-a prăbușit în apropiere de satul Butovsk.

FSB a precizat că pilotul era un cetățean ucrainean, care a încercat să fugă pe teritoriul ucrainean. În prezent, în privința pilotului este desfășurată o anchetă, care va duce la o decizie procedurală.

O pușcă de asalt, muniție și o vestă antiglonț au fost găsite lângă aeronavă, potrivit canalul de Telegram 112.

De asemenea, a fost publicată și o înregistrare video cu pilotul reținut. În videoclip, bărbatul spune că se numește Alexandr Morozov și că este un pilot civil care nici măcar nu știa că a zburat pe teritoriul rusesc.

De menționat, în 2018, currenttime.tv a realizat un material jurnalistic despre Alexandr Morozov. Potrivit acestuia, bărbatul a învățat să piloteze abia la 50 de ani. Împreună cu alți voluntari din regiunea Harkov, a înființat o „ambulanță aeriană” care ducea medici la pacienții din satele îndepărtate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: