VIDEO Dispariția femeii însărcinate, call-centru pentru spălarea banilor, șarpe în mașină/ Săptămâna 112
Full Article 30 second read

VIDEO Dispariția femeii însărcinate, call-centru pentru spălarea banilor, șarpe în mașină/ Săptămâna 112

O tânără în vârstă de 19 ani, însărcinată în șase luni, a dispărut la Orhei. La Chișinău, poliția a descoperit o schemă de spălare a banilor printr-un call centru, iar în sectorul Ciocana al capitalei a fost salva un șarpe care a ajuns într-o mașină.

Despre acesta și multe altele, în noua ediție „Săptămâna 112” despre cele mai răsunătoare evenimente care au avut loc în această săptămână.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: