VIDEO Două avioane cu peste 300 de pasageri la bord s-au ciocnit pe aeroportul din Tokyo. Mai mulți oameni au murit
Full Article 1 minutes read

VIDEO Două avioane cu peste 300 de pasageri la bord s-au ciocnit pe aeroportul din Tokyo. Mai mulți oameni au murit

Un avion de pasageri a luat foc în timp ce ateriza pe una dintre pistele aeroportului Haneda din Tokyo. Aeronava, un Airbus A350, ce aparține unei companii aeriene japoneze, s-a ciocnit cu o altă aeronavă care aparține Gărzii de Coastă, după aterizare. În urma impactului, avionul a fost cuprinsă de flăcări, scrie Meduza.

La bordul aeronavei se aflau peste 300 de pasageri. Avionul zbura de la Hokkaido la Tokyo. Compania aeriană a confirmat incidentul.

Garda de Coastă a spus că la bordul avionului care s-a ciocnit cu avionul de pasageri se aflau șase membri ai echipajului. Unul dintre ei a reușit să se evacueze. Celelalte cinci persoane ar fi fost găsite, însă Garda de Coastă a spus că nu știe în ce stare se află.

Aeronava Gărzii de Coastă japoneză transporta provizii pentru locuitorii din zonele afectate de cutremurul devastator care a avut loc pe 1 ianuarie.

Ministerul japonez de resort a declarat că investighează cazul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: