VIDEO Două luni în buncărul Azovstal, cu un copil mic. Interviu NM cu soția unui apărător al Mariupolului
Full Article 40 second read

VIDEO Două luni în buncărul Azovstal, cu un copil mic. Interviu NM cu soția unui apărător al Mariupolului

Nastea a locuit împreună cu fiul său Vanea, în vârstă de patru ani, timp de două luni în buncărul uzinei „Azovstal”. Două luni fără medicamente, mâncare echilibrată, în bătaia focurilor de armă și a bombardamentelor. În tot acest timp, soțul său apăra uzina fiind în componența Gărzii Naționale. Nastea a fost nevoită să treacă prin filtrele rusești, să suporte interogările serviciilor speciale și să afle că soțul său este rănit, iar după evacuarea combatanților din „Azovstal” – a devenit ostatic. Anastasia Mihileva și-a relatat povestea într-un interviu acordat corespondentului NM Vitalii Șmakov.

*Interviul a fost înregistrat la Kiev, acolo unde Nastea și fiul său au fost aduși de către voluntari. Urmăriți înregistrarea video a interviului.

 


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: