VIDEO Drifturi „periculoase” în plin trafic, pe bulevardul Dacia din capitală. Șoferul, tras pe dreapta și amendat
Full Article 2 minutes read

VIDEO Drifturi „periculoase” în plin trafic, pe bulevardul Dacia din capitală. Șoferul, tras pe dreapta și amendat

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost amendat pentru manifestarea comportamentului agresiv în trafic. Se întâmplă după ce în mediul online a apărut un video în care un șofer, care se deplasa pe bd. Dacia din capitală, efectuează „manevre periculoase” în plin trafic. Cazul a avut loc pe 5 februarie, curent. Inspectoratul General al Poliției (IGP) susține că, pin acțiunile sale, șoferul ar fi pus în pericol atât viața sa personală, cât și a altor participați la trafic.

Potrivit IGP, șoferul are 27 ani și este domiciliat în Otaci, raionul Ocnița. Oamenii legii anunță că i-au întocmit un proces contravențional pentru manifestarea de comportament agresiv în trafic.

Pentru această încălcare, legislație prevede amendă de până la 2000 de lei, cu aplicarea a 5 puncte de penalizare sau cu muncă neremunerată în folosul comunității pe o durată de la 20 la 40 de ore, sau cu arest contravențional pe un termen de la 3 la 15 zile – în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni până la un an.

IGP precizează că procesul verbal a fost remis în judecată pentru primirea unei decizii conform competenței.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: