VIDEO Ed Sheeran a lansat o melodie în duet cu trupa ucraineană Antytila. Banii din vizualizarea clipului vor ajunge în Ucraina
Full Article 1 minutes read

VIDEO Ed Sheeran a lansat o melodie în duet cu trupa ucraineană Antytila. Banii din vizualizarea clipului vor ajunge în Ucraina

Celebrul artist britanic Ed Sheeran, cel mai bogat star britanic cu vârsta până în 30 de ani din Marea Britanie, a lansat o melodie împreună cu trupa pop-rock din Ucraina Antytila. Clipul a adunat peste 1 mln de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare.

„Ideea lui Ed de a colabora este o manifestație a susținerii sincere față de Ucraina, demonstrată de poporul britanic pe durata acestui război. Milioane de oameni, nu doar prin cuvinte, ci și prin acțiuni concrete, luptă pentru pincipii, democrație și libertate și le dau o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Pare doar un cântec, însă cât e de simbolic”, a menționat Taras Topolia, vocalistul ucrainean.

Toți banii colectați de la YouTube datorită monetizării vizualizărilor vor fi donate fundației Music Saves UA.

Trupa Antytila a dedicat clipul lui Dmytro Manifest, un regizor ucrainean a cărei viață a fost curmată prea devreme. Regizorul și producătorul clipului este Dmytro Shmurak, un prieten apropiat al acestuia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: