VIDEO Explozii în Rusia. Ministerul Apărării anunță că 3 militari au murit după ce au doborât o dronă ucraineană 
Full Article 1 minutes read

VIDEO Explozii în Rusia. Ministerul Apărării anunță că 3 militari au murit după ce au doborât o dronă ucraineană 

Trei militari ruși au murit după doborârea unei drone ucrainene din apropierea aerodromului militar din regiunea Saratov. Declarația a fost făcută de Ministerul rus al Apărării, în dimineața zilei de 26 decembrie. 

„Pe 26 decembrie, în jurul orei 01:35, ora Moscovei, apărarea antiaeriană a Forțelor Aerospațiale Ruse a doborât o dronă ucraineană la joasă altitudine, în timp ce se apropia de aerodromul militar Engels din regiunea Saratov”, se arată în declarația Ministerului rus.

Se mai menționează că alte patru persoane au fost internate în spital.

Canalele de Telegram scriu că pe teritoriul aerodromului a izbucnit și un incendiu, fiind afectați 120 de metri pătrați. Baza scrie că după explozie s-au declanşat sirenele.

În același timp, guvernatorul regiunii Saratov, Roman Busarghin, a declarat că „nu există absolut nici o amenințare pentru locuitori”. „Toate istoriile despre evacuarea orașului sunt minciuni, create dincolo de granițele țării”, a scris el, pe Telgram.


Partea ucraineană nu a comentat deocamdată acuzațiile.

BBC scrie că acesta este al doilea atac asupra aerodromului militar din regiunea Saratov.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: