VIDEO Festival rock, la Voronej: trupa Splin a dedicat piesa „Nu este ieșire” artiștilor care au părăsit Rusia 
Full Article 1 minutes read

VIDEO Festival rock, la Voronej: trupa Splin a dedicat piesa „Nu este ieșire” artiștilor care au părăsit Rusia 

La festivalul rock Cernoziom (Чернозем) din orașul rus Voronej, trupa Splin le-a dedicat piesa „Nu este ieșire” (Выхода нет) artiștilor care au părăsit teritoriul Federației Ruse, în contextul invaziei rusești în Ucraina. Imaginile video cu interpretarea piesei au apărut pe rețelele de socializare, comunică Novaya Gazeta. Europa, pe 21 august.

În timpul evoluției, liderul trupei Aleksandr Vasiliev a spus că este bucuros să vadă atât de mulți oameni în care s-a păstrat mila și compasiunea și nu acceptă cruzimea, violența și crima.

Trupa a interpretat piesa „Nu este ieșire”, menționând că este dedicată artiștilor care au fost nevoiți să părăsească Federația Rusă.

„”Mașina Vremeni”, Akvarium, Tequilajazzz și toți ceilalți care au fost nevoiți să părăsească țara din diverse motive. Dar sperăm că va veni o zi mai luminoasă când toată lumea se va întoarce. Vom cânta pentru voi aici, la Voronej, pentru că nu avem altă ieșire”, a spus Vasiliev de pe scenă. 

Evoluția trupei Splin a fost scoasă din emisia festivalului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: