VIDEO Festival rock, la Voronej: trupa Splin a dedicat piesa „Nu este ieșire” artiștilor care au părăsit Rusia 
Full Article 1 minutes read

VIDEO Festival rock, la Voronej: trupa Splin a dedicat piesa „Nu este ieșire” artiștilor care au părăsit Rusia 

La festivalul rock Cernoziom (Чернозем) din orașul rus Voronej, trupa Splin le-a dedicat piesa „Nu este ieșire” (Выхода нет) artiștilor care au părăsit teritoriul Federației Ruse, în contextul invaziei rusești în Ucraina. Imaginile video cu interpretarea piesei au apărut pe rețelele de socializare, comunică Novaya Gazeta. Europa, pe 21 august.

În timpul evoluției, liderul trupei Aleksandr Vasiliev a spus că este bucuros să vadă atât de mulți oameni în care s-a păstrat mila și compasiunea și nu acceptă cruzimea, violența și crima.

Trupa a interpretat piesa „Nu este ieșire”, menționând că este dedicată artiștilor care au fost nevoiți să părăsească Federația Rusă.

„”Mașina Vremeni”, Akvarium, Tequilajazzz și toți ceilalți care au fost nevoiți să părăsească țara din diverse motive. Dar sperăm că va veni o zi mai luminoasă când toată lumea se va întoarce. Vom cânta pentru voi aici, la Voronej, pentru că nu avem altă ieșire”, a spus Vasiliev de pe scenă. 

Evoluția trupei Splin a fost scoasă din emisia festivalului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: