VIDEO Furau de pe viaduct flori, ulterior le comercializau? Imaginile surprinse de Primăria Chișinău și reacția poliției 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Furau de pe viaduct flori, ulterior le comercializau? Imaginile surprinse de Primăria Chișinău și reacția poliției 

Primăria Chișinău a raportat despre un caz de „furt, ziua în amiaza mare”. Autoritățile au menționat că au surprins mai multe persoane cum fură flori din spațiul verde de pe bulevardul Dacia (Viaduct). Din imaginile publicate se poate observa cum un bărbat se apropie de automobile, cu flori în mână, și ar încerca să le vândă. Potrivit autorităților locale, persoanele au fost reținute. Contactați de NewsMaker, reprezentanții Poliției capitalei au declarat că oamenii legii au identificat o persoană în acest caz. Aceasta, o femeie în vârstă de 33 de ani, a fost condusă la Inspectoratul de poliție Centru și riscă, ulterior, să fie sancționată. 

Primăria Chișinău a scris pe 13 iunie despre un caz de „furt, ziua în amiaza mare”. „Mai multe persoane au fost surprinse furând flori din spațiul verde de pe viaduct. Acestea au fost reținute de oamenii legii. Primăria Chișinău condamnă acțiunile indivizilor care distrug bunurile publice și își bat joc de munca oamenilor, ce zilnic contribuie la dezvoltarea orașului Chișinău”, au comunicat autoritățile locale.

Contactată de NewsMaker, ofițera de presă a poliției capitalei Svetlana Scripnic a declarat că un echipaj de polițiști ai Batalionului de patrulare și reacționare operativă a identificat o persoană în acest caz. Aceasta a fost condusă la Inspectoratul de poliție Centru pentru declarații.

„Femeia este în vârstă de 33 de ani. Ulterior va fi luată o decizie de sancționare în privința acesteia”, a comunicat ofițera de presă a poliției capitalei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: