VIDEO „I-am înțepat pe doi vecini cu cuțitul”. Un bărbat din Chișinău riscă până la 10 ani de închisoare 
Full Article 2 minutes read

VIDEO „I-am înțepat pe doi vecini cu cuțitul”. Un bărbat din Chișinău riscă până la 10 ani de închisoare 

Un bărbat de 29 de ani, locuitor al capitalei, a fost plasat în arest pentru 30 de zile fiind cercetat penal pentru „Tentativă de omor”, „Violare la domiciliu” și „Violență în familie”.

La începutul lunii februarie, polițiștii capitalei au fost sesizați despre un caz de violență în sectorul Ciocana. 

La fața locului, polițiștii au stabilit că suspectul, fiind în stare de ebrietate avansată, în urma unui conflict cu concubina, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu mâinile și picioarele peste diferite părți ale corpului, cauzându-i leziuni corporale.

Ulterior, suspectul s-ar fi dus la vecin unde a intrat în locuință fără consimțământul acestuia și cu un cuțit i-ar fi aplicat lovituri pe diferite părți ale corpului. Alt vecin auzind gălăgie a intervenit, dar i-a fost aplicată o lovitură cu cuțitul.

Femeia de 32 de ani și bărbații cu vârstele de 52 și 57 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul măsurilor de investigație și urmărire penală, polițiștii și procurorii au acumulat material probatoriu ce îi demonstrează vinovăția bărbatului.

„Am făcut probleme. I-am înțepat pe doi vecini cu cuțitul”, a spus bărbatul, în fața polițiștilor.

Pentru faptele comise, bărbatul riscă închisoare de la 3 până la 10 ani.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: