(VIDEO) Imagini cu impact emoțional. O femeie a fost lovită în plin de o mașină, după ce a trecut peste parapet și a ajuns pe carosabil
Full Article 50 second read

(VIDEO) Imagini cu impact emoțional. O femeie a fost lovită în plin de o mașină, după ce a trecut peste parapet și a ajuns pe carosabil

O femeie de 62 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină, pe traseu, în apropierea localității Trușeni, municipiul Chișinău. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajuns pe internet. 

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Nina Dubovca a precizat că poliția a fost alertată la ora 18:05. Din primele informații, victima este o femeie de 62 de ani. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că aceasta a traversat strada într-un loc interzis. Ea a urcat pe parapet și a căzut. După ce s-a ridicat, a pornit traversarea, fără să se asigure, moment în care a fost lovită în plin de un autoturism.

Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. Din primele informații, ea s-a ales cu multiple traumatisme.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: