(VIDEO) Împușcături între „tiktokeri” la Botanica. Un bărbat a fost reținut pentru 72 de ore
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Împușcături între „tiktokeri” la Botanica. Un bărbat a fost reținut pentru 72 de ore

Mai multe împușcături s-au produs în noaptea de 30 martie în sectorul Botanica al capitalei. Din primele informații ale poliției, o persoană a fost reținută pentru 72 de ore. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției. 

Potrivit imaginilor publicate de internauți pe rețele, incidentul a avut loc în această noapte la o benzinărie de pe strada Grenoble.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale poliției, care au stabilit că între un tânăr de 27 de ani și alți trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 31 și 36 ani s-ar fi iscat un conflict. Acesta ar fi scos pistolul deținut legal și a efectuat două împușcături în aer. În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit.

„Bărbații sunt cunoscuți în mediul online ca tiktok-eri”, a precizat Diana Fetco.

Cel care a efectuat împușcăturile a fost reținut pentru 72 ore. Polițiștii continuă acțiunile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

@bit_kl1 #police #bespredel #moldova #rek ♬ оригінальний звук – Anastasiia 💎


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: