VIDEO În ajun de sfântul Vasile, fanfara Poliției de Frontieră i-a surprins cu o urare pe vameșii ucraineni
Full Article 30 second read

VIDEO În ajun de sfântul Vasile, fanfara Poliției de Frontieră i-a surprins cu o urare pe vameșii ucraineni

În ajun de sfântul Vasile, fanfara Poliției de Frontieră i-a surprins cu o urare pe vameșii ucraineni. Evenimentul a avut loc la punctul de trecere comun Palanca, astăzi, 13 ianuarie. 

„Astăzi, când sărbătorim ajunul sf. Vasile (Anul Nou pe stil vechi), fanfara Poliţiei de Frontieră a readus obiceiurile frumoase ale neamului nostru, dar și ale vecinilor din Ucraina”, se anunță într-o postare de pe Facebook.

Potrivit Poliției de Frontieră, grănicierii moldoveni i-au surprins pe vameșii ucraineni cu o urare în limba ucraineană.

⛄ Aho, aho stimați cetățeni,Voi, moldoveni și ucraineni,În ajunul lui sf. Vasile,Fanfara Poliţiei de Frontieră vă urează de mult bine!…"Astăzi, când sărbătorim ajunul sf.Vasile 🎅 (Anul Nou pe stil vechi), Fanfara Poliţiei de Frontieră a readus obiceiurile frumoase ale neamului nostru, dar și ale vecinilor din Ucraina.🛂 În punctul de trecere comun Palanca, grănicerii și vameșii ucraineni au fost surprinși cu o urare inedită, interpretată în limba ucraineană, dar și colegii moldoveni, polițiști de frontieră și vameși, au răspuns urărilor cu mesajul de"sănătate, fericire, pace și un 2020 îmbelșugat!" ❄️⛄#PolițiadeFrontieră #ServiciulVamal #Державнa_прикордоннa_службa_України#sărbători_fericite

Geplaatst door Poliţia de Frontieră op Maandag 13 januari 2020

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: