VIDEO În Odesa a fost demontat monumentul împărătesei ruse Ecaterina a II-a și a generalului Suvorov
Full Article 30 second read

VIDEO În Odesa a fost demontat monumentul împărătesei ruse Ecaterina a II-a și a generalului Suvorov

În seara zilei de 28 decembrie, în centrul orașului Odesa au început lucrările de demontare a monumentului împărătesei Ecaterina a II-a. Presa din Ucraina menționează și despre demontarea monumentului generalului rus Alexandr Suvorov.

Șeful adjunct al Președinției ucrainene Kirill Timoșenko a publicat o fotografie cu mențiunea: „Am început”.

La sfârșitul lunii noiembrie, comitetul executiv al Consiliului municipal din Odessa a votat pentru demontarea monumentelor dedicate Ecaterinei a II-a și lui Alexandr Suvorov.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: