VIDEO Incendiu devastator într-un azil din suburbia Moscovei. Sunt victime
Full Article 1 minutes read

VIDEO Incendiu devastator într-un azil din suburbia Moscovei. Sunt victime

Cel puțin 9 oameni au murit în urma unui incendiu care a izbucnit într-un azil privat pentru bătrâni, situat în localitatea Krasnogorsk din suburbia Moscovei, informează BBC în dimineața zilei de 11 mai. Inițial, presa a semnalat două decese. 

Primele informații despre izbucnirea flăcărilor au parvenit duminică seara. Pentru stingerea focului au fost mobilizați 91 de oameni și 28 de mijloace tehnice.

Odată ajunși la fața locului, pompierii au constatat că ardea al doilea etaj al clădirii. Salvatorii au reușit să localizeze arderea la ora 0:32, iar la 1:09, incendiul a fost lichidat.

În momentul izbucnirii incendiului, în clădire se aflau 37 de persoane, dintre care 8 angajați. Până la sosirea pompierilor, 9 dintre ele au reușit să părăsească instituția. Alte 11 au fost evacuate de salvatori. 9 oameni au fost spitalizați. 6 dintre aceștia au suferit arsuri puternice și sunt în secția reanimare.

Din primele informații, azilul funcționa ilegal, iar la adresa respectivă figura oficial o casă de locuit. Autoritățile urmează să stabilească cauza producerii incendiului, dar și celelalte circumstanțe referitoare la acest caz.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: