VIDEO Judecătoria Chișinău, cu magazin de detergenți la parter. Tănase: „Curățarea sistemului a început și la propriu”. Ce cred chișinăuienii
Full Article 2 minutes read

VIDEO Judecătoria Chișinău, cu magazin de detergenți la parter. Tănase: „Curățarea sistemului a început și la propriu”. Ce cred chișinăuienii

La parterul Judecătoriei Chișinău a fost deschis … un magazin de detergenți. Situația a fost semnalată de fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase. „Curățarea sistemului judecătoresc a început și la propriu, nu doar la figurat”, a scris el ironic pe rețelele de socializare. NM a încercat să discute cu angajații magazinului, însă aceștia au refuzat orice contact cu noi. Chișinăuienii, pe de altă parte, s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii cred că inițiativa este bine-venită, alții au catalogat-o ca fiind „inadmisibilă”.

„Cum s-ar zice, la noi ca la nimeni! La parterul judecătorie Chișinău a fost deschis un magazin de detergenți, lichid de spălat vasele, șampon, etc. În viața mea am avut ocazia să vizitez zeci de instanțe judecătorești, în cele mai diverse țări, dar așa ceva, n-am văzut nicăieri. Cel mai probabil, „curățarea sistemului judecătoresc” a început și la propriu, nu doar la figurat””, a scris Alexandr Tănase pe rețelele de socializare. Mesajul a fost însoțit și de o imagine foto, de la fața locului.

NM a încercat să vorbească cu angajații magazinului, însă aceștia au refuzat orice contact cu noi. Află ce cred chișinăuienii despre această inițiativă, în subiectul NM de mai jos:


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: