Maia Sandu și Klaus Iohannis

VIDEO Klaus Iohannis: Situația din Moldova este critică și e datoria noastră de a o ajuta în a-și crește capacitatea de reziliență

Preşedintele României Klaus Iohannis a declarat, pe 27 iunie, că situaţia din Republica Moldova este critică şi consideră că este datoria aliaţilor NATO de a găsi căi pentru a ajuta această ţară în a-şi creşte capacitatea de rezilienţă. Declarațiile au fost făcute la Haga, în cadrul unei reuniuni în format restrâns, dedicată pregătirii Summitului NATO de la Vilnius.

Klaus Iohannis şi-a exprimat speranţa că în concluziile Summitului NATO de la Vilnius se vor regăsi câteva remarci referitoare la această chestiune.

„Republica Moldova este o preocupare importantă pentru mine şi, aşa cum am aflat astăzi, pentru noi toţi. Situaţia din Moldova este critică. Consider că este datoria şi responsabilitatea noastră să găsim căi de a ajuta Moldova în a-şi creşte capacitatea de rezilienţă. Mă bucur foarte mult de faptul că şi colegii împărtăşesc această evaluare cu mine şi ar fi cu adevărat minunat dacă am putea să avem câteva remarci pe această chestiune în concluziile de la Vilnius”, a spus preşedintele României, scrie Agerpres.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Cum depistăm manipularea prin imagini și videouri editate

O imagine reală a lumii în care trăim se bazează pe informația pe care o consumăm, inclusiv pe veridicitatea conținutului vizual (fotografii, videouri) pe care îl întâlnim. Astfel, trebuie să învățăm a deosebi un conținut vizual real de cel editat sau trucat. Iar asta nu este doar o competență tehnică, dar și o necesitate care contribuie la consolidarea unei societăți bine informate, care știe să discearnă între adevăr și manipulare.

STOP FALS! – campania împotriva informației false și tendențioase, realizată de Asociația Presei Independente (API), prezintă în infograficul de mai jos câteva metode simple de a depista imaginile și videourile editate. #NuDezinformării #RaporteazăFalsurile

Te încurajăm să te implici și tu, de partea adevărului, în lupta cu falsurile. Pentru asta, raportează falsurile depistate pe semnale.stopfals.md!

Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: