(VIDEO) MAI dezminte informațiile despre aducerea pe teritoriul Republicii Moldova a forțelor de ordine din alte state
Full Article 30 second read

(VIDEO) MAI dezminte informațiile despre aducerea pe teritoriul Republicii Moldova a forțelor de ordine din alte state

Ministerul Afacerilor Interne a reacționat la informațiile care circulă pe unele canale de Telegram, precum că au fost aduse, pentru sprijin, forțe de ordine din alte state. Instituția califică informațiile drept „ o acțiune de intoxicare a opiniei publice”.

„Este o acțiune de intoxicare a opiniei publice specifică războiului hibrid. Această acțiune de dezinformare face parte din scenariul de destabilizare a ordinii de drept”, a precizat MAI.

În acest context, ministerul a recomandat cetățenilor să se informeze din din surse sigure și canale oficiale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: