(VIDEO) Mesajul lui Vladimir Putin, transmis cu prilejul Anului Nou, pe fundalul unor militari: „Occidentul ne-a mințit”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Mesajul lui Vladimir Putin, transmis cu prilejul Anului Nou, pe fundalul unor militari: „Occidentul ne-a mințit”

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a înregistrat un mesaj de felicitare cu prilejul Anului Nou. De data aceasta, liderul de la Moscova a vorbit nu pe fundalul Kremlinului, ca de obicei, ci pe fundalul militarilor care participă la „operațiune specială din Ucraina”.

Locuitorii din Kamceatka și Ciukotka, care au sărbătorit deja Anul Nou, au fost primii care i-au văzut adresarea.

Putin a numit 2022 – „anul evenimentelor esențiale care pun bazele viitorului atât pentru Rusia, cât și pentru întreaga lume, un an plin de neliniște și neliniște”.

„Dar poporul nostru multinațional, așa cum a fost în toate epocile dificile ale istoriei Rusiei, a dat dovadă de curaj și demnitate. În cuvânt și faptă, i-au sprijinit pe apărătorii patriei. Soldații și ofițerii noștri. Toți participanții la operațiunea militară specială”, a spus Putin.

Liderul de la Kremlin susține că poporul Ucrainei este folosit pentru a scinda și a slăbi Rusia.

„Nu am permis nimănui și nu vom permite nimănui să facă asta”, a declarat el.

Președintele Rusiei a mulțumit participanților la „operațiunea specială” pentru forța și curajul lor și și-a exprimat încrederea că Rusia va depăși toate dificultățile și va rămâne o țară mare și independentă.

„Întotdeauna am știut, iar astăzi suntem din nou convinși că viitorul suveran, independent, sigur al Rusiei depinde doar de noi. De puterea și voința noastră”, a conchis Putin.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a precizat că adresarea a fost înregistrată la sediul Districtului Militar de Sud.

Amintim că pe 12 decembrie Vladimir Putin a anunțat că nu va participa în acest an la conferința de presă tradițională pentru luna decembrie.

Președintele Rusiei desfășoară conferințe de presă la sfârșit de an începând cu 2001. Aceasta a fost anulată doar în 2005.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: