VIDEO Morți și răniți în Ucraina, după ce o clădire cu 5 etaje a fost atacată noaptea trecută
Full Article 2 minutes read

VIDEO Morți și răniți în Ucraina, după ce o clădire cu 5 etaje a fost atacată noaptea trecută

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat, în dimineața zilei de 13 iunie, despre atacuri nocturne din partea trupelor ruse. Se menționează că rușii au atacat Ucraina cu 14 rachete de croazieră și drone iraniene Shahed, unele dintre ele au fost doborâte, altele au lovit infrastructura din Krivoi Rog, oraș aflat în sudul Ucrainei. 

Șeful administrației regionale Dnepropetrovsk Serghe Lîsak a spus că „a fost desfigurată o clădire cu cinci etaje”.

„Potrivit datelor preliminare, trei dintre locuitorii săi au fost uciși. 25 de persoane au fost rănite, dintre care 19 sunt la spital. Sub dărâmături mai sunt oameni”, a precizat Lîsak.

Statul Major a confirmat că în Krivoi Rog au avut loc lovituri asupra unei clădiri cu cinci etaje, dar și asupra altor infrastructuri civile. 

Cu părere de rău, unii dintre răniți sunt în stare critică”, a menționat instituția.

Ulterior, Procuratura Generală a declarat că numărul morților a crescut, înregistrându-se 4 persoane decedate.

Partea rusă nu a comentat atacul.

UPDATE: În Krivoi Rog sunt deja 6 morți, după atacul asupra clătii cu cinci etaje. Precizările au fost făcute de șeful administrației militare a orașului Aleksandr Vilkul.  


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: