VIDEO „Municipalitatea nu are capacitatea să facă față în asemenea situații”. Soluția lui Ceban pentru șoferi
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Municipalitatea nu are capacitatea să facă față în asemenea situații”. Soluția lui Ceban pentru șoferi

Municipalitatea nu are capacitatea să facă față situației când, în urma ploii, cade o cantitate mare de precipitații. Într-o postare publicată duminică, 14 iunie, pe pagina sa de Facebook, primarul Ion Ceban a menționat că, pe viitor, este posibil ca șoferii să fie îndemnați „să nu iasă în stradă”.

Edilul a menționat că toate serviciile primăriei sunt în teren pentru a remedia consecințele ploii.

„Este o cantitate mare de apă în urma ploii, iar municipalitatea nu are capacitatea să facă față în asemenea situații. Astfel, în acest sens pe viitor este posibil să instituim coduri, galbene și portocalii pe teritoriul municipiului și de recomandare ca pe timpul ploilor torențiale, șoferii să evite să iasă în stradă”, a scris Ceban.

De asemenea, edilul s-a referit și la incidentul din strada Nicolae Costin, unde mai multe mașini au fost avariate după ce o porțiune de zid s-a prăbușit.

„Toți cei care au admis încălcări de norme la șantierele de construcții și au provocat anumite situații periculoase, se vor lua măsuri”, a notat primarul capitalei.

Amintim că în această după-amiază a căzut o cantitate importantă de precipitații asupra capitalei. Mai mulți internauți au publicat în grupul „Gorod bez Marșutok” de pe Facebook înregistrări video în care se vede că unele străzi au fost inundate.

Anterior, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de ploi valabil până la ora 23:00. Potrivit meteorologilor, sunt așteptate averse puternice, însoțite de grindină.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: