VIDEO Ninge în centrul și sudul țării. Poliția avertizează șoferii care nu și-au echipat mașinile cu anvelope de iarnă să nu pornească la drum
Full Article 1 minutes read

VIDEO Ninge în centrul și sudul țării. Poliția avertizează șoferii care nu și-au echipat mașinile cu anvelope de iarnă să nu pornească la drum

Poliția informează că în centrul și sudul țării, pe unele porțiuni de drum, cad precipitații sub formă de  ninsoare, carosabilul fiind lunecos. Oamenii legii avertizează conducătorii auto, în acest context, despre obligativitatea echipării unităților de transport cu anvelope de iarnă și conectarea fazei scurte a luminii de întâlnire.

„Dacă v-ați pornit la drum, vă recomandăm să vă deplasați cu viteză redusă atât prin localități, cât și în afara acestora. Asigurați-vă la efectuarea fiecărei manevre și manifestați maximă prudență la drum. Colegii noștri sunt prezenți pe trasee pentru a monitoriza traficul. La necesitate nu ezitați să le cereți ajutor. Drum bun în siguranță”, precizează Inspectoratul General al Poliției.

Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a prognozat vreme cu caracter schimbător de la o zi la alta, în perioada 23-26 decembrie. Meteorologii spun că vom avea parte de precipitații slabe, în această perioadă: în weekend sub formă de zăpadă, iar de luni, 25 decembrie, când vom marca Crăciunul pe stil nou – sub formă de ploaie. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: