(VIDEO) Noi detalii despre mașina care a căzut de pe podul din Rîbnița. Șoferul a întors volanul pentru a evita impactul cu alt automobil
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Noi detalii despre mașina care a căzut de pe podul din Rîbnița. Șoferul a întors volanul pentru a evita impactul cu alt automobil

Au apărut noi detalii despre accidentul rutier din Rîbnița, în care un automobil a căzut de pe podul din oraș. Potrivit așa-zisului minister de Interne din Transnistria, șoferul, un tânăr de 21 de ani, a întors volanul pentru a evita impactul cu o mașină care nu a cedat trecerea. Mașina a căzut de la înălțimea de 10 metri.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13:00.

Tânărul se afla la volanul unei mașini de model BMW. În timp ce acesta se deplasa pe banda din dreapta, o altă mașină, care ar fi trebuit să-i cedeze trecerea, se ridica pe pod.

Pentru a evita coleziunea, șoferul BMW-ului a întors volanul spre stânga. Ulterior, acesta a ajuns pe banda de sens opus, a pierdut controlul volanului, iar mașina a căzut de pe pod de la o înălțime de circa 10 metri.

Șoferul se afla singur în interiorul automobilului. Acesta a fost transportat la spital, unde în prezent medicii îl pregătesc pentru a fi operat.

Potrivit informațiilor, tânărul nu se afla în stare de ebrietate.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: