VIDEO Noi detalii în cazul Anei-Maria, milioane de lei în autobuz, droguri în ascunzișuri la Chișinău / Săptămâna 112
Full Article 2 minutes read

VIDEO Noi detalii în cazul Anei-Maria, milioane de lei în autobuz, droguri în ascunzișuri la Chișinău / Săptămâna 112

Rubrica săptămânală „Săptămâna 112″ – din nou pe NewsMaker.

În această ediție, ca și anterior, cele mai răsunătoare evenimente ale săptămânii.

– Noi detalii în cazul tinerei găsite fără suflare într-o fâșie forestieră, la câteva zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Mama Anei Maria Guja declară că iubitul fiicei sale și principalul suspect de omor, Gheorghe Cotorobai, ar fi lucrat împreună la Penitenciarul Nr. 10 Goian. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni.

– Un șofer a încercat să aducă în țară aproape două milioane de lei, fără să-i declare. Captura a fost găsită de ofițerii vamali de la punctul de trecere a frontierei Palanca. Banii erau ascunși în una dintre treptele autocarului.

– Oamenii legii au prins în flagrant delict, pe o stradă din capitală, un adolescent de 17 ani, care avea droguri la el. Băiatul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Buiucani, unde a predat benevol 40 de pachețele în care se presupune că erau substanțe narcotice. A fost inițiat un dosar penal pentru circulație ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de comercializare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: