VIDEO O dronă a lovit un bloc din Sankt Petersburg: 6 persoane au fost rănite
Full Article 40 second read

VIDEO O dronă a lovit un bloc din Sankt Petersburg: 6 persoane au fost rănite

O dronă a lovit un bloc de apartamente din orașul Sankt-Petersburg, Rusia, în dimineața de 2 martie. În consecință, unele ferestre au fost deteriorate, iar pe alocuri au izbucnit mici incendii. Șase persoane au fost rănite în urma atacului. Din cauza stresului pe care l-a suferit, o femeie de 92 de ani a fost spitalizată, scrie Sirena cu referire la informațiile Comitetului pentru sănătate.

Menționăm că lângă această clădire se află o centrală termică și electrică combinată, iar la un kilometru distanță – depozitul de petrol „Ruciy”.

Autoritățile ruse nu au comentat, deocamdată, atacaul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: