(VIDEO) O femeie de 70 de ani din Soroca, bătută în propria locuință și lăsată fără bani. Poliția a găsit suspectul
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) O femeie de 70 de ani din Soroca, bătută în propria locuință și lăsată fără bani. Poliția a găsit suspectul

O femeie de 70 de ani din Soroca a alertat Poliția, menționând că s-a ales cu mai multe lovituri în timp ce se afla în locuința ei. Oamenii legii, la scurt timp, au reținut suspectul. Acesta ar fi sustras de la femeie și o sumă de bani. 

Cazul a avut loc în noaptea de 17 spre 18 ianuarie 2023.

Femeia a sesizat Poliția, anunțând că prin forțarea geamului în locuința ei a pătruns un bărbat necunoscut. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului și ar fi sustras deschis suma de 2600 de lei.

La scurt timp, persoana suspectată a fost identificată. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din Soroca, care nu este la prima abatere de la lege. Acesta anterior a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni patrimoniale.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Conform legii penale, persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: