VIDEO O grupare criminală specializată în furturi din automobile a fost destructurată. Liderul acesteia a fost reținut
Full Article 1 minutes read

VIDEO O grupare criminală specializată în furturi din automobile a fost destructurată. Liderul acesteia a fost reținut

Liderul unei grupări criminale specializată în furturi din automobile a fost reținut în flagrant delict, informează Direcția de Poliție a municipiului Chișinău. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, anterior judecat pentru cazuri analogice.

Activitatea grupării criminale a fost monitorizată de forțele de ordine timp de 3 luni, perioadă în care s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea figuranților în comiterea furturilor de accesorii și piese de la unitățile de transport de tip hibrid.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile figuranților au fost depistate și ridicate mai multe bunuri sustrase de la unitățile de transport, care urmau a fi comercializate.

Sursa citată mai notează că bărbatului i-a fost aplicată măsura preventivă arest pe un termen de 30 zile. Acesta riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

Precizăm că în prezent sunt efectuate acțiuni speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea figuranților și stabilirea altor persoane implicate în activitatea criminală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: