VIDEO O mașină a ars ca o torță, în centrul capitalei. Flăcările au afectat inclusiv un alt automobil, parcat în apropiere
Full Article 1 minutes read

VIDEO O mașină a ars ca o torță, în centrul capitalei. Flăcările au afectat inclusiv un alt automobil, parcat în apropiere

O mașină s-a aprins și a ars, în noapte de 25 decembrie, în centrul capitalei, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Potrivit sursei citate, flăcările, care au afectat aproape 40 la sută din mașină, s-au răspândit și au afectat, inclusiv, un alt automobil, care era parcat în apropiere.

Potrivit sursei citate, automobilul era staționat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, intersecție cu strada Petru Movilă, din municipiul Chișinău, când a fost cuprins de flăcări. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:59. Pentru stingerea incendiului a fost îndreptat un echipaj de pompieri și salvatori.

Ajunși, aceștia au stabilit că focul a afectat 40% din secțiunea motorului și torpedoul automobilului. Mai mult, flăcările au obținut răspândire asupra altui autovehicul din apropiere.

Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 00:07 și lichidarea completă la ora 00:36.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 44 situații de risc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: