VIDEO Omorul din Sângerei. Au fost reținuți doi suspecți și a fost identificată arma
Full Article 2 minutes read

VIDEO Omorul din Sângerei. Au fost reținuți doi suspecți și a fost identificată arma

Oamenii legii au reținut doi bărbați bănuiți de comiterea omorului din noaptea de luni, 23 mai, în extravilanul raionului Sângerei. De asemenea, a fost ridicată arma din care s-ar fi tras.

Bănuiții au vârsta de 38 și 44 de ani, sunt domiciliați în Chișinău și Sângerei și ambii au antecedente penale. Urmează ca procurorii PCCOCS să le formuleze învinuirile și să solicite aplicarea arestului preventiv, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției.

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție din Sângerei și de comun cu Direcția Generală Urmărire Penală a IGP au efectuat mai multe percheziții în Chișinău și raioanele republicii. Drept urmare, la unul din bănuiți a fost depistată și ridicată arma din care ar fi fost comisă crima. Luneta era deținută ilegal și este dotată cu termovizor. De asemenea, a fost ridicat mijlocul de transport folosit la comiterea crimei, pentru cercetări ulterioare.

Totodată, în cursul investigării faptelor de deținere ilegală de arme, au fost efectuate mai multe percheziții și în alte raioane ale țării.  Acolo, oamenii legii au ridicat mai multe arme de vânătoare cu țeava lisă și ghintuită, pistoale și muniții, telefoane mobile, tehnică specială destinată vânatului ilegal.

***

Amintim că un bărbat de 29 de ani a fost împușcat mortal într-o fâșie forestieră din raionul Sîngerei. Martora celor întâmplate a fost concubina victimei, care a alertat poliția. Crima s-a produs în jurul orei 3:00.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: