(VIDEO) Pantone a ales culoarea anului 2023
Full Article 40 second read

(VIDEO) Pantone a ales culoarea anului 2023

Institutul de Cercetare „Pantone” a ales culoarea anului 2023. Aceasta a devenit roșul carmin, numit Viva Magenta. Anunțul a fost făcut astăzi, 2 decembrie, pe site-ul oficial al institului. 

„Viva Magenta scrie o nouă narațiune. Curajos și neînfricat, o culoare pulsatorie a cărei exuberanță promovează optimismul și bucuria. Puternic și împuternicitor, este un roșu animat care încurajează experimentarea și auto-exprimarea fără reținere.

Un ton roșu roșu nuanțat care prezintă un echilibru între cald și răcoros. Viva Magenta este și o culoare hibridă. Asertiv, dar nu agresiv. Este un roșu carmin care nu domină cu îndrăzneală”, se arată pe site-ul oficial Pantone.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PANTONE (@pantone)


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: