(VIDEO) Pantone a ales culoarea anului 2023
Full Article 40 second read

(VIDEO) Pantone a ales culoarea anului 2023

Institutul de Cercetare „Pantone” a ales culoarea anului 2023. Aceasta a devenit roșul carmin, numit Viva Magenta. Anunțul a fost făcut astăzi, 2 decembrie, pe site-ul oficial al institului. 

„Viva Magenta scrie o nouă narațiune. Curajos și neînfricat, o culoare pulsatorie a cărei exuberanță promovează optimismul și bucuria. Puternic și împuternicitor, este un roșu animat care încurajează experimentarea și auto-exprimarea fără reținere.

Un ton roșu roșu nuanțat care prezintă un echilibru între cald și răcoros. Viva Magenta este și o culoare hibridă. Asertiv, dar nu agresiv. Este un roșu carmin care nu domină cu îndrăzneală”, se arată pe site-ul oficial Pantone.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PANTONE (@pantone)


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: