VIDEO PCRM și Partidul „ȘOR” protestează în fața Guvernului. PSRM a anunțat că are alte planuri
Full Article 2 minutes read

VIDEO PCRM și Partidul „ȘOR” protestează în fața Guvernului. PSRM a anunțat că are alte planuri

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a organizat pe 18 mai un protest în fața Guvernului. Cu puțin timp înainte de începerea manifestației, colegii de Bloc electoral, Partidul Socialiștilor, au anunțat că „au intervenit schimbări în agendă” și nu vor participa. În schimb, și-au anunțat prezența reprezentanții Partidului „ȘOR”.

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a anunțat pe 17 mai că dă start unei serii de proteste față de actuala guvernare. Prima demonstrație se va desfășura miercuri, în fața Guvernului. Potrivit comunicatului de presă, și socialiștii urmau să participe la manifestație.

PCRM anunță că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor demarează o serie de acțiuni de protest față de politica antipopulară și antistatală, desfășurată de actuala putere”, se arată în declarația comuniștilor.

Pe site-ul oficial al PSRM, însă, nu a fost publicată informație în acest sens. Cu puțin timp înainte de ora planificată, PSRM a anunțat că nu va participa la demonstrație.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova anunță că nu va participa la acțiunea de protest de astăzi din fața Guvernului, pe motiv că au intervenit schimbări în agenda de activități a formațiunii”, se arată în declarație.

La manifestație participă, însă, reprezentanții Partidului „ȘOR”.

De menționat că miniștrii s-au întrunit la ora 13:00 în ședință. La ora 15:00, premierul Natalia Gavrilița va susține o conferință de presă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: