VIDEO Peste 192 000 de țigarete cu timbre de acciz ale Belarusului, confiscate la punctul vamal Leușeni
Full Article 1 minutes read

VIDEO Peste 192 000 de țigarete cu timbre de acciz ale Belarusului, confiscate la punctul vamal Leușeni

Peste 192 000 de țigarete cu timbre de acciz ale Belarusului au fost depistate de angajații postului vamal Leușeni, informează Serviciul Vamal, astăzi, 8 februarie. Potrivit sursei citate, produsele de tutun erau ascunse într-un autovehicul cu numere de înmatriculare din Ungaria, la volanul căruia se afla un cetățean al Ucrainei.

Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 6 februarie, la ieșire din țară. În baza analizei de risc, funcționarii vamali au redirecționat microbuzul de model Mercedes-Benz Sprinter spre scanare. Analizând imaginile, vameșii au identificat niște obiecte suspecte în tavanul și pereții laterali ai compartimentului marfar.

Astfel, a fost luată decizia de a demonta spațiile special amenajate ale autovehiculului, din care au fost extrase 192 200 de țigarete „GOLD NZ”, marcate cu timbre de acciz ale Republicii Belarus. Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul intenționa să comercializeze produsele pe piața neagră din Uniunea Europeană.

Ca urmare, țigaretele și mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: