VIDEO Plasau drogurile la rădăcina copacilor, sub borduri, pietre. Poliția capitalei – pe urmele unei grupări
Full Article 2 minutes read

VIDEO Plasau drogurile la rădăcina copacilor, sub borduri, pietre. Poliția capitalei – pe urmele unei grupări

Un grup infracțional a pus în aplicare o schemă de comercializare a drogurilor pe teritoriul municipiului Chișinău. Gruparea a fost documentată pe parcursul a două luni. Oamenii legii comunică despre 3 suspecți pe acest caz, cu vârstele cuprinse între 20 și 35 ani.

Aceștia plasau drogurile în ascunzișuri cu acces public, la rădăcina copacilor, sub borduri, pietre și alte locații. Ulterior, prin intermediul rețelelor sociale le comercializau.

Gruparea a fost destructurată de ofițerii de investigații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și ofițerii de urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, Oficiul Râșcani.

Astfel, urmare a percheziţiilor autorizate la domiciliile infractorilor și în automobilele acestora, au fost depistate şi ridicate mai multe borcane și pachețele în care se afla substanță cu masă vegetală de culoare verde, asemănătoare ,,Marijuanei”. Totodată, au fost depistate 3 cântare, pachețele pentru împachetarea drogurilor și alte bunuri proveniența cărora suspecții nu au putut să o explice.

Toate probele au fost ridicate și sigilate pentru efectuarea expertizei. Valoarea drogurilor ridicate, potrivit oamenilor legii, constituie circa 250 000 de lei.

Indivizii sunt cercetați penal pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar conform legislaţiei penale în vigoare, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: