VIDEO Poliția a efectuat controale la Piața Centrală cu scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus
Full Article 2 minutes read

VIDEO Poliția a efectuat controale la Piața Centrală cu scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus

Poliția a efectuat controale pe teritoriul Pieței Centrale în contextul numărului mare de infectări cu Covid și a noilor restricții impuse de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP).  Oamenii legii au atenționat comercianții dar și clienții Pieței să poarte corect masca, în scopul prevenirii infectării cu virusul Covid-19.

„Trebuie să purtați masca pe teritoriul Pieței, trebuie să acopere nasul și barba. Solicitați acest lucru și de la clienți”, a spus polițistul unui vânzător.

Pe de altă parte, astăzi, 22 ianuarie, angajații IGSU au patrulat cele mai aglomerate străzi cu autospecialele de intervenție conectate la sistemul sonor, fiind difuzate mesaje de prevenire și îndemnul către populație să se imunizeze.

De asemenea, salvatorii distribuie cetățenilor pliante informative cu reguli de protecție personală și informații despre eficiența vaccinării împotriva virusului.

Amintim că pe 20 ianuarie, ministra Afacerilor Interne Ana Revenco a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a dispus mobilizarea polițiștilor, carabinierilor, polițiștilor de frontieră, dar și a salvatorilor. Aceștia vor monitoriza punctele și centrele comerciale, piețele, mall-urile, dar și stațiile de așteptare a transportului public din țară. Ministra a dat asigurări că pentru început, nu vor fi date amenzi, însă, dacă oamenii nu vor respecta regulile vor fi nevoiți să le aplice.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: