(VIDEO) „Moldova a ieșit din izolare internațională”. Președinta Maia Sandu a publicat un nou filmuleț despre realizările sale
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) „Moldova a ieșit din izolare internațională”. Președinta Maia Sandu a publicat un nou filmuleț despre realizările sale

Președinta Maia Sandu a publicat un nou filmuleț despre „cum s-a schimbat Moldova într-un an?”. De această data este abordată politica externă. În imaginile video apare Maia Sandu cu mai mulți șefi de state și oficiali europeni, cu care a avut întrevederi în decursul acestui an.  

„Moldova are nevoie de prieteni. În acest an, am desfășurat o politică externă activă, menită să scoată Moldova din izolare internațională și să ofere țării noastre un context calm și stabil pentru dezvoltare”, a spus șefa statului.

Pe 14 decembrie, președinta a mai postat un filmuleț despre „cum s-a schimbat Moldova într-un an?” de când a devenit șefa statului. Imaginile reprezintă un colaj cu secvențe din reportajele difuzate la TV despre foști oficiali care au părăsit Republica Moldova.

Maia Sandu a fost învestită în funcție pe 24 decembrie 2020, după victoria din 15 noiembrie 2020, când a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: