VIDEO „Președintele este aici, premierul este aici”. Mesajul lui Zelenski la 100 de zile de război în Ucraina
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Președintele este aici, premierul este aici”. Mesajul lui Zelenski la 100 de zile de război în Ucraina

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a înregistrat un nou video din faţa clădirii administraţiei prezidenţiale din Kiev. Imaginile au fost publicate în a 100-a zi de război în Ucraina, amintind de un alt mesaj filmat de Zelenski la 25 februarie, a doua zi după intrarea forţelor ruse în statul vecin. 

„Liderul fracțiunii este aici, șeful Biroului Prezidențial este aici, prim-ministrul Ucrainei Șmîgal este aici, Podoleak este aici, președintele este aici. Echipa noastră este mult mai mare. Forțele armate ale Ucrainei sunt aici. Și cel mai important – poporul nostru este aici. Apărăm Ucraina de 100 de zile. Victoria este a noastră”, a declarat președintele ucrainean.

Zelenski a înregistrat un video similar la începutul războiului din Ucraina, atunci când în spațiul public au apărut informații că președintele ucrainean ar fi părăsit țara.

Vineri, 3 iunie, se împlinesc 100 de zile de la începutul războiului din Ucraina. Pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul său, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: