(VIDEO) Râu de apă fierbinte în centrul Chișinăului. Reparația țevii sparte s-a încheiat abia la 4:00 dimineața
Full Article 40 second read

(VIDEO) Râu de apă fierbinte în centrul Chișinăului. Reparația țevii sparte s-a încheiat abia la 4:00 dimineața

O conductă termică care s-a spart a provocat inundații chiar în inima Chișinăului. Termoelectrica informează că defecțiunea a fost lichidată cu succes, însă echipa de intervenție a lucrat de la ora 22:00 până la ora 4:00.

Echipa de specialiști de la Termoelectrica a intervenit pe str. Alexei Șciusev, tronsonul cuprins între str. 31 August 1989 și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Defecțiunea a fost localizată în scurt timp, iar echipa de intervenție a efectuat lucrări de reparație de la ora 22:00 până la ora 04:00.

Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

Potrivit Termoelectrica, în prezent, toți consumatorii dispun de energie termică pentru încălzire și apă caldă menajeră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: