VIDEO Reportaj NM din Odesa. Urmările bombardamentului lansat din largul mării
Full Article 2 minutes read

VIDEO Reportaj NM din Odesa. Urmările bombardamentului lansat din largul mării

În dimineața de 21 martie, mai multe case din Odesa, situate în apropierea țărmului mării Negre, au fost ținta unor focuri de artilerie, lansate de armata rusă. Localnicii au fost salvați de sirenele care semnalează pericol de atac aerian: aceștia au reușit să se ascundă în subsoluri. Detalii – în reportajul corespondentului NM Vitalii Șmakov, care se află la Odesa.

Martorii susțin că s-a tras de pe corăbii.

În această dimineață, au început să tragă, s-au produs explozii. Aici au înnoptat copii. S-au uitat pe geam și au văzut că se trage din largul mării. Chiar în fața casei a nimerit un obuz sau rămășițe. S-au spart geamurile”, a relatat proprietarul unui townhouse.

La ora 5.50 ne-am trezit din cauza gălăgiei. Zburau obuze sau rachete, nu înțelegeam. Apoi au început exploziile. A durat cam 20-30 de minute. Am fugit în adăpostul nostru, avem un mic subsol, ne-am ascuns acolo. Apoi a izbucnit un incendiu – întâi în interiorul casei și am reușit să îl sting, apoi s-a aprins acoperișul. Cu acoperișul nu am reușit să ne descurcăm singuri și au venit pompierii. (…) S-a tras din largul mării, o corabie militară, se vedea chiar și cu ochiul liber”, a povestit un alt localnic.

Din fericire, în urma atacului, nu au fost raportate victime.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: