VIDEO S-a plimbat cu mașina furată din Orhei până în Chișinău, unde a provocat un accident. Făptașul, care este minor, riscă 3 ani de închisoare
Full Article 1 minutes read

VIDEO S-a plimbat cu mașina furată din Orhei până în Chișinău, unde a provocat un accident. Făptașul, care este minor, riscă 3 ani de închisoare

Un minor de 16 ani, originar din Orhei, este cercetat penal pentru răpirea și accidentarea unui automobil. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că cazul a avut loc în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce proprietara mașinii împreună cu concubinul, care este unchiul minorului, se aflau în vizită la rude.

Potrivit Poliției, băiatul ar fi sustras pe ascuns cheile mașinii din geanta unchiului, după care a răpit-o. Pe parcursul nopții acesta s-ar fi ascuns în extravilanul mun. Orhei, iar în dimineața zilei de 24 noiembrie s-a deplasat spre Chișinău, unde a provocat un accident rutier, pe strada Ceucari.

Băiatul a recunoscut în fața oamenilor legii că a răpit automobilul pentru a se plimba, anunță sursa citată.

Tânărul este cercetat în stare de libertate. Pentru fapta comisă, el riscă închisoare pe un termen de la 1 la 3 ani sau amendă între 42 500 şi 67 500 de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: