VIDEO Șarpe, blocat în caroseria unei mașini, la Ciocana. Reptila fost eliberată într-o fâșie forestieră
Full Article 50 second read

VIDEO Șarpe, blocat în caroseria unei mașini, la Ciocana. Reptila fost eliberată într-o fâșie forestieră

Un șarpe a rămas blocat în caroseria unui automobil. Incidentul a avut loc pe data de 14 aprilie, în sectorul Ciocana al capitalei. Pentru deblocarea reptilei au intervenit salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit IGSU, salvatorii au fost solicitați să intervină după ce un trecător a observat cum un șarpe a pătruns sub carosiera unui automobil, care  staționa în parcarea unui magazin alimentar. Bărbatul a așteptat proprietarul autovehiculului și l-a anunțat că un șarpe s-a ascuns în interiorul mașinii.

La fața locului pentru evacuarea reptilei a intervenit o echipă de salvatori. Intervenția de extragere a reptilei a durat aproximativ o oră. În urma intervenției, angajații IGSU au extras un șarpe neveninos cu burta galbenă, specie Dolichophis caspius.

„Reptila a rămas nevătămată, iar angajații IGSU au eliberat-o într-o fâșie forestieră”, anunță IGSU.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: