(VIDEO) Ședința de la Președinție s-a încheiat. Deputații PAS au povestit despre ce s-a discutat
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Ședința de la Președinție s-a încheiat. Deputații PAS au povestit despre ce s-a discutat

Ședința de la Președinție, la care au participat mai mulți deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și cel puțin un ministru (Vladimir Bolea) s-a finalizat aproape de ora 22:00. Singurul care a făcut declarații pentru presă a fost Radu Marian. Acesta a precizat că au fost abordate mai multe subiecte, inclusiv cel al eventualelor remanieri guvernamentale.

„Noi am discutat situația de securitate, situația politică. Bun, am discutat anumite remanieri, dar tot ce s-a auzit azi în presă sunt zvonuri. Am discutat situația politică, de securitate, riscurile care sunt, soluțiile pe care să le luăm. Este un proces normal de lucru. Indiferent de ce oră e ședința, e important să avem aceste discuții”, a declarat Radu Marian.

Deputatul PAS a precizat că s-a discutat și despre spargerile account-urilor de Telegram a mai multor oficiali guvernamentali.

„Am discutat și acest aspect, trebuie să analizăm atacurile din partea grupării „hoției și războiului” și să vedem cum facem mai departe ca să diminuăm riscurile de securitate”, a conchis parlamentarul PAS.

Deputatul Oazu Nantoi a declarat pentru TV8 că printre subiecte s-au numărat: „situația din țară, diferite scenarii, cu sectorul energetic în special, cu iarna”.

Iar Dumitru Alaiba a declarat că „s-au discutat chestii de organizare, acțiuni ulterioare. Sunt chestii interne, au fost unele discuții și trebuie să rămână interne”. Întrebat dacă ar putea fi următorul ministru al Economiei, acesta a subliniat: „Nu pot să vă spun acum”.

Amintim că, în presă a apărut informația cu privire la ședința nocturnă de la președinție, la care ar participa deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), dar și zvonul alimentat de un consultant american, potrivit căruia Natalia Gavrilița va fi înlocuită în funcția de prim-ministru. Comentariile politicienilor din partidele de opoziție le găsiți AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: