VIDEO Și-a ținut fiica legată în lanțuri. Polițiștii brazilieni au salvat o femeie după 20 de ani de captivitate
Full Article 2 minutes read

VIDEO Și-a ținut fiica legată în lanțuri. Polițiștii brazilieni au salvat o femeie după 20 de ani de captivitate

O femeie a fost găsită cu brațele și picioarele legate într-o locuință din orașul brazilian Viana. Pe lângă aceasta, femeia era înfometată și însetată, scrie adevarul.ro cu referire la globo.com. Femeia era ținută captivă de mama ei. Cea din urmă a spus polițiștilor că fiica ei a devenit agresivă după pierderea a doi copii în tinerețe, iar înlănțuirea ei ar fi fost „singura cale de scăpare”. 

Sursa menționează că Rosinalva Borges da Silva, în vârstă de 39 de ani, se afla de 20 de ani în celula improvizată și era ținută acolo chiar de mama ei.

„Când a fost găsită, victima avea mâinile și picioarele în lanțuri și era malnutrită și deshidratată. Femeia ținută captivă a fost eliberată joia trecută după o operațiune a poliției braziliene. Mama ei a fost arestată”, menționează sursa.

După ce a fost eliberată, Rosinalva a fost dusă la spital. Ea rămâne spitalizată, iar starea ei fiind critică. De asemenea, Rosinalva a fost supusă unor teste pentru a se asigura că nu are alte boli.

Potrivit delegatului Carlos Alberto Braga Diniz Neto, victima a fost găsită cu picioarele înlănțuite și brațele legate, trăind în condiții insalubre, flămândă și însetată. Mama ei, care se afla și ea în casă, prezenta semne vizibile de beție.

De asemenea, potrivit poliției, victima a fost încarcerată sub pretextul că suferă de tulburări psihice care au început după pierderea a doi copii în tinerețe.

Din această cauză se presupune că a devenit o persoană agresivă, iar înlănțuirea ei ar fi fost „singura cale de scăpare” găsită de mama ei.

Poliția Civilă a arestat-o pe mamă și pe un bărbat responsabil de cheia celulei improvizate. „Poliția va continua cercetările pentru a găsi participanții sau coautorii crimei, întrucât situația era cunoscută de tot satul”, menționează sursa.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: