VIDEO Șoferiță filmată cum ignoră pietonii la o trecere din Chișinău. Poliția a pornit pe numele ei un proces contravenţional și a amendat-o
Full Article 1 minutes read

VIDEO Șoferiță filmată cum ignoră pietonii la o trecere din Chișinău. Poliția a pornit pe numele ei un proces contravenţional și a amendat-o

O mașină a fost surprinsă cum nu a acordat prioritate mai multor persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din Chișinău. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare. Pe 22 februarie, reprezentanții Poliției au declarat că au identificat conducătorul auto și i-au aplicat o amendă în mărime de 1 800 lei și 5 puncte de penalizare. 

Poliția Republicii Moldova a declarat că s-a autosesizat în baza unor secvențe video apărute pe rețelele de socializare, unde un șofer nu a acordat prioritate mai multor persoane care traversau partea carosabilă pe o trecere de pietoni.

„Cazul dat a avut loc ieri dimineață în sectorul Buiucani din municipiul Chișinău. Polițiștii au stabilit că la volan se afla o tânără de 19 ani”, au comunicat oamenii legii.

 

Reprezentanții Poliției au adăugat că inspectorii de patrulare i-au întocmit un proces-verbal cu privire la contravenție și i-au aplicat o amendă în mărime de 1800 lei și 5 puncte de penalizare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: