VIDEO Străbunicul ei și fondatorul Gucci au fost verișori. O tânără din Găgăuzia a întors trei scaune la Vocea României
Full Article 50 second read

VIDEO Străbunicul ei și fondatorul Gucci au fost verișori. O tânără din Găgăuzia a întors trei scaune la Vocea României

O tânără de 29 de ani din Comrat a întors trei scaune la concursul muzical Vocea României, scrie tvn.md. Maria Guci a interpretat piesa „Alive” și a cucerit cu vocea sa trei antrenori, care au apăsat butonul pentru a o invita în echipa lor.

Pentru vocea Mariei Guci au luptat Smiley, Irina Rimes, dar și Horia Brenciu cu Theo Rose. Concurenta a ales „Echipa Smiley”.

În timpul interviurilor înainte de prestație, aceasta a povestit că străbunicul ei și fondatorul Gucci au fost verișori, cu toate acestea nu este o persoană bogată.

Concurenta a mai povestit că la vârsta de 17 ani a fost hărțuită. Într-o seară, doi bărbați i-au pus cuțitul la gât și au amenințat-o cu moartea.

Tânără a putut trece peste momentele grele doar datorită muzicii. Aceasta își dorește să devină cântăreață pentru a bucura oamenii cu piesele sale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: