(VIDEO) Subterana de la Circ a fost inundată cu apă fierbinte: Două femei, salvate de pompieri
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Subterana de la Circ a fost inundată cu apă fierbinte: Două femei, salvate de pompieri

Subterana de pe bulevardul Renașterii 3 din Chișinău a fost inundată cu apă fiebinte. Salvatorii au evacuat două femei de la locul faptei. Echipele de intervenție ale S.A Termoelectrica sunt implicate la moment în lichidarea unei avarii pe conducta termică.

NM a contactat reprezentanții IGSU, care ne-au spus că două femei au fost salvate de către pompieri.

„Pompierii au evacuat două femei de 63 și 75 de ani din subterană. Acestea nu au suferit careva leziuni”, a declarat ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.

Pe perioada desfășurării lucrărilor de lichidare a deranjamentului vor fi în deconectare 96 de edificii din perimetrul străzilor Andrei Doga, Florica Niță, Calea Orheiului, Ceucari, Andrei Lupan, Doina, Gheorghe Madan.

Estimativ, lucrările urmează a fi finalizate pe parcursul zilei de astăzi.

Astfel, în deconectare vor fi: 60 de blocuri locative, 5 grădinițe, 8 școli, 4 instituții medicale, 9 case particulare, 5 agenți economici.

S.A Termoelectrica își cere scuze pentru disconfortul creat și spune că se depune efort maxim pentru restabilirea alimentării cu energie termică a consumatorilor deconectați.

Cauza și circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite ulterior.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: