(VIDEO) Subterana de la Circ a fost inundată cu apă fierbinte: Două femei, salvate de pompieri
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Subterana de la Circ a fost inundată cu apă fierbinte: Două femei, salvate de pompieri

Subterana de pe bulevardul Renașterii 3 din Chișinău a fost inundată cu apă fiebinte. Salvatorii au evacuat două femei de la locul faptei. Echipele de intervenție ale S.A Termoelectrica sunt implicate la moment în lichidarea unei avarii pe conducta termică.

NM a contactat reprezentanții IGSU, care ne-au spus că două femei au fost salvate de către pompieri.

„Pompierii au evacuat două femei de 63 și 75 de ani din subterană. Acestea nu au suferit careva leziuni”, a declarat ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.

Pe perioada desfășurării lucrărilor de lichidare a deranjamentului vor fi în deconectare 96 de edificii din perimetrul străzilor Andrei Doga, Florica Niță, Calea Orheiului, Ceucari, Andrei Lupan, Doina, Gheorghe Madan.

Estimativ, lucrările urmează a fi finalizate pe parcursul zilei de astăzi.

Astfel, în deconectare vor fi: 60 de blocuri locative, 5 grădinițe, 8 școli, 4 instituții medicale, 9 case particulare, 5 agenți economici.

S.A Termoelectrica își cere scuze pentru disconfortul creat și spune că se depune efort maxim pentru restabilirea alimentării cu energie termică a consumatorilor deconectați.

Cauza și circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite ulterior.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: